PER QUÈ, EL SONAPROP?

El Sonaprop és un cicle de concerts que organitzem des de l’ateneu El Centre de Llorenç del Penedès (Baix Penedès). El nostre ateneu té actualment un projecte molt important que avança amb molts esforços i molta il·lusió: la construcció d’una Seu nova per l’entitat. Mentrestant, enlloc d’aturar el cicle, hem decidit moure’l a escenaris de ben a prop de casa que ens permeten seguir-ne gaudint i, edició rere edició, veure’l créixer.

Entenem que la música en viu no és cap luxe.  Entenem que, malgrat els entrebancs econòmics que troba per ser promoguda des del sector privat i l’administració pública, no ha de quedar desemparada. Des de les entitats i el nostre teixit associatiu  podem aportar espais,  escenaris i  públic per impulsar la música i la cultura del país. Des del cicle Sonaprop de Llorenç del Penedès, modestament, per dotzena vegada, contribuïm a aquest fi.

L’ateneu del Centre de Llorenç, és qui promou la celebració del cicle des del seus inicis, gràcies al compromís amb la música i la cultura de la seva base social i la de tot Llorenç.

10285419_1576686862570612_4928411354883645507_o.jpg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star